نیگوسی فیکر
چکیده
خواص فیزیکوشیمیایی آب آَشامیدنی شهرهای ماشا و میزان-آما در جنوب اتیوپی برای بررسی کیفیت آب تعیین گردید. حجم مشخصی از نمونه های آب شیر با روش استاندارد هضم میکرو ویو K3030 توسط 5 میلی لیتر اسید نیتریک غلیظ به مدت 20 دقیقه در دمای متغیر (170-160) صورت گرفت. بعد از هضم به روش هضم اسیدی میکرو ویو، تعدادی از فلزات از جمله منگنز، کلسیم، مس، منیزیم، ...
بیشتر
خواص فیزیکوشیمیایی آب آَشامیدنی شهرهای ماشا و میزان-آما در جنوب اتیوپی برای بررسی کیفیت آب تعیین گردید. حجم مشخصی از نمونه های آب شیر با روش استاندارد هضم میکرو ویو K3030 توسط 5 میلی لیتر اسید نیتریک غلیظ به مدت 20 دقیقه در دمای متغیر (170-160) صورت گرفت. بعد از هضم به روش هضم اسیدی میکرو ویو، تعدادی از فلزات از جمله منگنز، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، روی، کادمیم و سرب توسط اسپکترومتری جذب اتمی شعله و آنیون های متداول آب با روش های زیر تعیین گردیدند. PO43-به روشوانادومولیبدوفسفریک، یون کلرید به روش آرژنومتری، یون کربنات به روش تیتراسیون و نیترات و امونیاک به روش فتومری WTD. غلظت همه این آنیون ها و فلزات بجز کادمیوم در محدوده استانداردهای بین المللی و سازمان بهداشت جهانی بود. در همه نمونه های آبی، منگنز غلظت بالاتری نسبت به سایر فلزات داشت و سپس کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس و کادمیم به ترتیب بیشترین غلظت ها را داشتند. در این تحقیق، در 0.05=P، پارامترهای فیزیکوشیمیایی همه نمونه های آبی که از مناطق مختلف نمونه برداری شده بود، بطور محسوسی در بین نقاط توزیع و سیستم های توزیع متفاوت بود. غلظت فلزات و آنیون های انتخاب شده در بین نقاط و سیستم های توزیع کاملاً متفاوت بود بجز روی در شهر میزان و منیزیم، آهن و کادمیم در شهر آمان و نیز نیترات آمونیاک در شهر ماشا، در بین خواص فیزیکی دما و هدایت الکتریکی همه نمونه های آبی در همه، بجز منطقه ماشا کاملاً متفاوت بود. pH و سختی کل همه نمونه های آبی بجز منطقه ماشا یکسان بود.